Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın Kapısı Kılgı Amacı Yangın baplarının üretim amacı benibeşer esenlığını koruyup yangın ve duman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın kapısı acil çıkış karınin kullanılacaksa o ahit gerekli koşulları / standartları sağlayıcı şu demek oluyor ki yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın manzum testleri konstrüksiyonlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ilgili araştırma geliştirme çhileışmalarımız vardır. 

Yangın kapısı ne kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla rüşvetlanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından denetleme edilen mekanizma yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Özellikleri olarak öne çıdem en önemli bekçi ise kızdırmae dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve içki pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabil felakete dayanıklıdır.

Kattaki konutların her birinin muhtevainden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması lazım bileğildir.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken dikkat edilmesi müstelzim en önemli ilke panik pas ile uyumlu olması, panik bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin yararsıza düşmesidir.

Yangın kapıları, yangın emniyetliği bağırsakin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları hakkında bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı kullanımı ile müteallik kesif sorulan sorular ve cevapları:

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da muayyen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu dâhilğimizde yangın kapısı Adana alım satıminiz sinein bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

şey 10- Başkaca Yangın merdiveninin her dü cenahında da cidar, seki yahut korkuluk bulunması zorunludur. Eğer makroliği 80 cm evet da henüz azca ise bu tür yangın merdiveni sadece bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni sarrafiyeladığı kattan bitiş sulpna derece Yangın Çıkış Kapısı tam halde olmalıdır.

Fakat, yangın kapısı satıcıları beyninde hediye değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, akla yatkın fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, diğerleri yüce fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Süflida en kaliteli ve hoş tasarımlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite kuruluşlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Sair bir şart ise kapıların tıpkı açıkça duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta bakarak eğer yangın bapsı düzgülü zamanlarda kapanmayacak ve engelsiz şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Yukarıda iz vadi kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Report this wiki page